Pagina de start a forumului Finco&Partners Finco&Partners
Participa si tu la ,,Afacerea secolului"

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Incheierea contractului

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Finco&Partners -> FINCOP
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
mari
Junior
Junior

Data inscrierii: 05/Iul/2010

MesajTrimis: 05/07/2010 13:50    Titlul subiectului: Incheierea contractului Raspunde cu citat (quote)

Buna,

Am confecționat si eu in perioada Noiembrie 2007 – Ianuarie 2008 ca si comisionar pentru pensii private in cadrul Fincop Broker de Pensii Private.
Dupa ce nu am mai avut activitate in acest domeniu, e foarte dificil sa fac demersurile pentru a incheia acest contract si a renunta la codul fiscal pe care l-am primit ca si PFA, pentru că toate numerele de telefon, fax sau adresa de e-mail sunt indisponibile/nefunctionale.
Cum pot sa inchei contractul prin acordul partilor, daca nu dau de nici o persoana de contact?
Eu am lucrat in Timisoara in perioada 2006 - 2008, insa sunt din Bucuresti. De aceea cei de acolo au completat si depus toate formularele la sediile Administratiei financiare de acolo, iar eu trebuie sa le depun aici, in Bucuresti.
Sper sa citeasca cineva topic-ul si sa primesc suportul necesar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
animalplanet2
Junior
Junior

Data inscrierii: 10/Iul/2012

MesajTrimis: 28/07/2012 12:49    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Every word in your article are true. So if someone writes negative reviews do not pay attention.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Finco&Partners -> FINCOP Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum