|
Finco&Partners Participa si tu la ,,Afacerea secolului"
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
fincop Administrator

Data inscrierii: 11/Sep/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: 11/09/2007 15:56 Titlul subiectului: fincop |
|
|
,,Afacerea secolului" asa numesc ziarele aceasta afacere.Pentru cei ce nu stiu,s-a implementat o lege noua care obliga ființele cu varsta intre 18-35 sa dea 2%(din 9.5% care oricum il da la stat) la un fond de pensii privat.Asadar statu va primi 7.5% iar fondurile de pensii 2.%.Fiecare salariat cu carte de munca va avea un cont in baza de date in care se vor varsa cei 2%.
Si acum care este afacerea.
Sunt multiple firme care cauta brokeri care sa adune oameni pentru fondurile lor de pensii.
Eu unul am ales sa lucrez pentru Finco&Partners care are momentan cel mai mare comision de pe piata.
Aceasta firma s-a infiinta in urma investitiilor Bancii Transilvania si Aegon.Aegon este cel mai mare fond de pensii din USA si Olanda.
Prin Fincop oamenii isi pot alege cu usurinta unul din fondul de pensii al partenerilor.
Parteneri curenti:Aviva,Allianz Tiriac,Aegon,Generali,Interamerican.
Parteneri cu care suntem in negocieri:ING si AIG.In proportie de 80% sunt ca si parteneri.
Jobul propriu zis pe care vi-l ofera FInco&Partners este sa recrutati oameni care sa semneze pentru unul din fondurile partenerilor nostri.Trebuie doar sa completeze un formular si sa va dea o copie dupa buletin.
Comision:
Etapa I:
Treapta 1:5 persoane -40 ron/persoana
Trapta 2:6-50 persoane-60 ron/persoana
Treapta 3:51 - 400 persoane-90 ron/persoana.
Treapta 4:401 - 1200 persoane -120 ron/persoana
Cred ca toti aveti rude si prieteni care lucreaza.Mi se pare o modalitate usoara de a face bani.
Etapa a II-a a afacerii.
Daca aveti si voi prieteni la randul vostru care vor sa faca si ei bani,nimic mai simplu.Spuneti-le de aceasta afacere pentru ca aveti numa de castigat.De ce?
Treapta 1:20 ron pentru fiecare persoana pe care o aduc prietenii tai
Treapta 2:30 ron pentru fiecare persoana pe care o aduc prietenii tai
Treapta 3:40 ron pentru fiecare persoana pe care o aduc prietenii tai.
De exemplu.Aveti 5 prieteni/rude/cunostiinte care aduc 10 persoane fiecare.Cat castigati din asta?50x20=10.000.000.
Daca sunteti in treapta 3 deja primiti 50x40=20.000.000.
Da este chiar necomplicat si ies bani frumosi.
Note:treapta 1 de la etapa 2 corespunde treptei 1 de la întâia etapa.Asadar daca sunteti in prima treapta la etapa 1,primiti bani de pe persoanele aduse de prietenii tai conform primei trepte de la etapa a 2-a.
Aveti numai de castigat!!
REFORMA PENSIILOR TINE DOAR 4 LUNI DE ZILE INCEPAND DIN 17 SEPTEMBRIE . Persoanele care nu isi aleg un fond de pensii pana in 31 noiembri vor fi repartizate de stat printr-un calculator(randomly).
Profitati de aceasta ocazie.
Pentru cei care vor mai multe detalii si sa faca bani treceti-ma pe messenger: pop_andrey2002@yahoo.com
Pentru cei care vor sa se ,,bage" veti primi diploma de broker si licenta.Dumneavoastra nu trebuie sa platiti nimic.Avem un fond de investitii de 5.000.000 euro pe Timis,bani care trebuie dati brokerilor(voi).Nu pierdeti aceasta ocazie.
Marti avem sedinta la Hotel Timisoara unde sefu va tine un discurs,va raspunde la intrebari si va explica tot cum trebuie.
Pentru detalii add: pop_andrey2002@yahoo.com
Va urez succes si nu ratati aceasta ocazie.
 |
|
| Sus |
|
 |
razvan Junior

Data inscrierii: 11/Sep/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: 11/09/2007 23:10 Titlul subiectului: mega treaba |
|
|
Soopeerr ... meritata toata treaba, nu trebuie sa faci mare lucru , adik chiar nimik , eu mi-am bagat oameni sub mine ... o sa imi vina ceva bani !!!  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|