Pagina de start a forumului Finco&Partners Finco&Partners
Participa si tu la ,,Afacerea secolului"

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Adeziunile Fincop

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Finco&Partners -> FINCOP
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
TANTA
Junior
Junior

Data inscrierii: 21/Sep/2007

MesajTrimis: 24/09/2007 12:00    Titlul subiectului: Adeziunile Fincop Raspunde cu citat (quote)

Buna ziua,
Cum procedam cu adeziunile la Braila? adica toti colaboratorii care au fost inscrisi pana la 14.sept.sunt pe acelasi nivel agent de marketing 3.Deci toti am fost licentiati cu promisiunea ca vom avea 90 lei per adeziune. Va intreb (pt.ca e bine sa avem 90) cat mai luam de la colaboratorii nostri? Toti avem aceeasi problema. Am adus colaboratori stiind ca lucreaza undeva unde au multi salariati si sigur ca avem de castigat.Acum ce mai avem? S-a hotarat ceva in aceasta situatie daca suntem toti pe acelasi indice asa cum s-a promis? Pt.ca nu era interesul nostru sa nu avem nu? Era mai bine sa mearga de la sine.De ce nu se spune ceva concret si pe forum.Ca degeaba vine acum si se spune ca s-a inteles gresit la Braila.Dar nu ati vazut ca toti sunt licentiati pe acest nivel 3? Unde ajung acele contracte de licentiere nu s-a vazut ca toti sunt la fel? Nu se poate arunca vina pe cei de la Braila ca nu merge. Cred ca sus se stie si s-a facut intentionat ca sa se duca la varf totul.
Pentru ca sigur s-au dus acolo fiindcă am dus 3 adeziuni si nu mi s-a dat si codul asta ca sa se scrie probabil codul celor de sus.E normal sa fim asa de pacaliti? nu se poate asa ceva.Suntem oameni in toata firea toti nu? De ce nu avem codurile noastre si ale colaboratorilor, ca s-a promis ca le primim prin telefon?
Va rugam sa ne spuneti cand vom avea codurile si cu ce sume suntem platiti pt.adeziunile colaboratorilor. Asteptam raspuns de la csspp si fincop pt. ca fincop ne-a autorizat.
Va multumim. Colaboratorii din Braila va ureaza o zi buna.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Shortcut
Junior
Junior

Data inscrierii: 25/Oct/2007

MesajTrimis: 25/10/2007 23:12    Titlul subiectului: scuze de intarziere Raspunde cu citat (quote)

Eu nu reprezint in mod oficial, in aceasta discutzie Fincop. In real life sunt Assistant Broker Fincop. Uite ce stiu eu. Sper sa ajute. Comisioanele pe structura reprezinta diferentza dintre trepte. Adik, daca Gigel e ASM 3, pe 90 RON, are sub el, membrii ai echipei sale, ASM 2 si ASM 1. De pe ASM 2, treapta de 60 Ron, Gigel ia 30 RON. De pe ASM 1, treapta de 40 RON, Gigel ia 50 RON. La fel, daca Gigel este ASM 2, ia 20 RON de pe urma unui ASM 1 pe care l-a adus el in echipa. Toate sumele astea se refera la un singur contract. Numarul de contracte aduse de fiecare ASM poate fi nelimitat.Deci, la fel s componentă de comisionare poate fi nelimitata. Scuze de intarziere. Mi s/a ars computerul iar acum scriu de pe laptopul pe care mi l-am luat cu o parte din banii de la Fincop, din prima saptamana. Reforma frumoasa va doresc.
Sus
noganoga
Junior
Junior

Data inscrierii: 10/Iul/2012

MesajTrimis: 07/08/2012 13:15    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

I red your post and tell my mother about it! And she sad @good post my sun! Don’t stop read this info and don’t forget about future of our planet)))@
Sus
noganoga
Junior
Junior

Data inscrierii: 10/Iul/2012

MesajTrimis: 09/08/2012 00:47    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Yes, there is nothing wrong with say, but say that this is a super article is not worth it!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Finco&Partners -> FINCOP Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum